Ny hjemmeside til Jysk Småbådsfiskeklub

www.j-s-k.dk

Jysk Småbådsfiskeklub også kaldet JSK.

JSK er en klub for småbådsfiskeri, der blev stiftet i 90’erne og i dag tæller omkring 1000 medlemmer.

Over klubbens nye hjemmeside formidles rigtig mange informationer, de udveksler erfaringer og ideer samt beskriver de konkurrencer, udflugter og arrangementer, som de afholder for deres medlemmer og deres familie.

Til hjemmesiden er der bl.a. kalenderen – hvor alle medlemmer og nysgerrige kan se kommende arrangementers indhold og samtidigt tilmelde sig. Via deres fine galleri kan de se billeder fra alle foregående arrangementer mm. Er man medlem af klubben, har man sit eget login, og er man logget ind, udfyldes relevante oplysninger ved tilmelding automatisk. Alle mobilnumre på deltagere opsamles, så bliver der brug for at aflyse eller ændre i starttidspunkter, kan man hurtigt kommunikere via sms til deltagerne. SMS-delen er et tillægsmodul på hjemmesiden.

Klubben har et stort og meget benyttet forum, hvor brugerne udveksler oplevelser, viden og erfaring med hinanden. Forummet har tidligere kørt på et phpBB-system, men alle data er konverteret over til vores forum – og brugerlogins er knyttet sammen med logins til den øvrige del af sitet, således at man med et login har adgang til medlemsoplysninger, opdatering af adressedata, registrering af fangster i klubbens konkurrence ”storfangeren” og forummet.

Ønsker man at blive medlem af klubben, sker det via hjemmesiden – et medlemskab kan give adgang til den fordelagtige forsikringsordning.

Al administration af sitet sker fra et brugervenligt CMS-system. LandIT har lavet layout til sitet, leveret CMS og været sparringspartner på projektet, herunder også kommet med inputs til funktionaliteter, der kunne være relevante for et interaktivt medie med meget brugerinvolvering.

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info