Vetsupport - Platform til Boehringer Ingelheim Vetmedica

www.bivet.nu

Til Boehringer Ingelheim Vetmedica har landIT udviklet en IT platform, som stilles til rådighed for alle produktionsdyrspraksis i Norden.

Platformen er baseret på at den enkelte praksis et sted samlet får adgang til de informationer og værktøjer, praksisen har brug for - bl.a. fri og uhindret adgang til database over andre dyrlæger beskæftiget med produktionsdyr, let adgang til kommunikation med eksperter hos Boehringer Ingelheim,  intuitiv tilgang til oplysninger om Boehringer Ingelheims produkter og andet materiale fremstillet til hjælp i hverdagen.
 
Vetsupport giver også adgang til oplysninger om samtlige danske svine- og kvægbesætninger, som bl.a. vises interaktivt på kort med med praksis som udgangspunkt.
 
Vetsupport indeholder yderligere en platform til videokonference med dyrlægens kontaktpersoner hos Boehringer Ingelheim eller videokonference med kolleger indenfor egen praksis eller med kolleger i dyrlægens netværk. Ultimativt kan der foretages et videoopkald fra staldgangen eller kontoret under et besætningsbesøg.

Bag platformen ligger en række dynamiske databaser, og platformen er bl.a. unik i forhold til intregrationen med videokonferencer. Hastighed, driftssikkerhed og datasikkerhed har, sammen med intuitiv adgang til det man søger (max 3 klik fra forside til det man søger), været nogle af nøgleordene i projektet. Da Boehringer Ingelheim er et medicinalfirma, tager platformen naturligvis også højde for de lovgivningsmæssige krav der er, når der er tale om medico.

Platformen er et lukket system, ønsker du en fremvisning af platformen, må du meget gerne kontakte os.

landIT har bygget platformen, incl videokonference-delen og grundlayoutet - og vi har derudover været med i selve idé-fasen omkring platformen i et tæt samarbejde med nøgle-medarbejdere hos Boehringer Ingelheim Vetmedica.

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info