SensSilage® - overvågning af biomasser via sensor og web/sms

www.senssilage.info

WEBStech udvikler, producerer og markedsfører sensorteknologi til brug i bl.a. landbrug og fødevareindustri. Produkterne fra virksomheden giver en ny tilgang til kvalitetssikring, egenkontrol og lagerstyring af biologiske materialer.

Nogle sensorer placeres i biomassen og via et intelligent sensornetværk sendes data til en server, der så behandler disse data. Ved pludselige udsving sendes en sms/email til den ansvarlige for biomassen, som fortæller at der er noget galt og hvor det er galt.

SensSilage® består endvidere af en webservice, hvor man kan gå ind og få et overblik over sine lagre og følge biomassens bevægelser – pt målt på temperatur. Der kan vises grafer for alle sensorer i et givent lager, samt se placering og et heatmap, både nu og tilbage i tiden.

SensSilage® er blevet præsenteret på Agromek 2010 som en 3-stjernet Europanyhed.
landIT har for WEBStech udviklet webløsningen incl. Sms-servicen til SensSilage® - et rigtigt spændende og krævende projekt for os, bl.a. fordi der er enorme mængder data at holde styr på, hvilket stiller store krav til både løsningens udformning og databaserne bagved.

Der kan læses mere om WEBStech her

 

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info