Vilofarm A/S

www.vilofarm.dk

Vilofarm.dk er udarbejdet efter, at alle stamdata vedligeholdes i Navision. Stamdata er varer, priser, prisgrupper, tilbud, mængderabatter, debitorer, debitorgrupper, lagerstatus, fragtrater mv.

Stamdata udlæses til netbutikken i løbet af dagen. Netbutikken afleverer ordrer til Navision selv ordrer til Navision og de ordrer, der ikke behøver ordre-håndtering af personale, fortsætter direkte ud på lageret, hvor varerne pakkes og sendes.

 

Kunder i netbutikken har adgang til forskellige funktioner alt efter hvilken kundetype, man er. Det kan bl.a. være ordrekladder, egne kunder (distributør til B2B), huskelister, individuelle prislister (dannet på baggrund af stamdata), prislister på sortimenter (dannet på baggrund af stamdata), produktdatablade, sikkerhedsdatablade, abonnementsordninger mv.

 

Gennem et avanceret - men brugervenligt - kontrolpanel med individuel adgangskontrol, styres det indhold i netbutikken, der ikke kommer fra Navision, ligesom der er adgang til en række værktøjer til bl.a. udarbejdelse af tilbud med hensyntagen til storkøbsrabatter og årsbonus, oprettelse af kunder på abonnementsordninger, salgsstatistik, ordrestatistik og brugeradfærd mv.

 

Herudover leverer Navision data til en række udenlandske netbutikker, som automatisk bliver distribueret til de enkelte shops, ligesom der hives ordre fra disse shops, som bliver afleveret til Navision.

 

Mere end 50% af Vilofarms salg kommer fra netbutikken!

 

landIT er en aktiv spiller i Vilofarms udvikling på nettet. Typisk bliver en idé luftet og landIT skal så omsætte den til praksis og helst inden for meget kort tid. Dette kræver kendskab til Vilofarms forretning, samspil med medarbejdere hos Vilofarm og samspil med deres Navision-leverandør, Navtilus.

Vilofarm er en utrolig udfordrende og spændende virksomhed at arbejde med, fordi der hele tiden sker en udvikling i forretningen, hvor netbutikken skal følge med, hvilket kræver tæt dialog mellem kunde og leverandør.

 

Vilofarm fik i 2010 tildelt FDIH's ehandelspris i kategorien B2B!

 

Vilofarm A/S er en del af DLA Group og sælger produkter til primært landmænd.

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info