Agro Visual

www.agrovisual.dk

Til Agro Visual har vi udviklet et spændende webbaseret billedbureau, hvorfra de sælger kvalitetsfotos til download. Specialet for sitet er fotos inden for landbrug, fødevarer, natur og miljø.
Fotos uploades ved at lægge fotos i mappestruktur. Systemet genererer selv thumbnails til visning for brugeren og lægger vandmærke på alle fotos som vises for brugeren (dog ikke på thumbnails).

Oplægning af fotos sker ved ftp eller ”drag’n drop” eller anden oplægning som, tillader et batch (det vil sige flere fotos) at blive tilføjet samtidigt. Det er derfor ikke nødvendigt at udvælge fotos individuelt. Sitet er tosprogligt med dansk og engelsk brugerflade/versionering.

Kunder kan på siden købe fotos, enten kontant med brug af Dankort/Visakort/Mastercard eller på konto. Betalingssystemet kører gennem Quickpay, som vi er forhandler af. 
Køb af fotos sker med stigende rabatter. Desto flere fotos man køber desto billigere pr. foto. Man kan købe forud og have ”fotos til gode” på sin konto. Fotos downloades i maksimal kvalitet og er royalty-free. Det vil sige, at der er enhedspris på alle foto i arkivet – og man downloader i én kvalitet. Det er et lækkert design og samtidig brugervenligt for alle parter.

Vi har lavet sitet ud fra et foruddefineret layout og ud over programmeringen har vi bistået med rådgning om handel på internettet.

Agro Visual udgives af selskabet Story2Media ApS.

 

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info