LVK - Sund fornuft - ny hjemmeside

www.lvk.dk

LVK - Landbrugets Veterinære Konsulenttjeneste  - har over den seneste tid arbejdet med bl.a. at forny deres grafiske identitet og i forbindelse med det skulle der laves et nyt website.
Som til de foregående 2 udgaver af deres website, har de også denne gang valgt at benytte LandIT til at lave sitet - en tillid, vi naturligvis er rigtigt glade for!

Sitet er opbygget på vores CMS-system, hvorfra de kan styre alt indhold på websitet.
På den offentligt tilgængelige del af websitet er der 3 sektioner - LVK Kvægdyrlægerne, LVK Svinedyrlægerne og LVK. Hver især har deres eget logo og de enkelte delsites er tilpasset farveskalaen til de respektive logoer.
De samme moduler er benyttet på tværs af de enkelte delsites - hvilket betyder, at eks en dyrlæge, der er medlem af bestyrelsen, blot i medarbejder-modulet markeres med et flueben ud for de steder, personen skal vises.

På sitet er der endvidere en lukket sektion, hvor kunder og medarbejdere får adgang ved brug af brugernavn og password. Kunders og medarbejderes info og adgangsoplysninger opdateres dagligt via automatisk udlæsning fra LVK's Navision. Den lukkede sektion har x antal sideordnede adgangsgrupper, og man kan være både kunde og bestyrelsesmedlem og gennem 1 login få adgang til lige de filer, man har adgang til at se. Filer uploades via admin. Kunder kan hente diverse artikler og blanketter.

Der er lagt stor vægt på det grafiske udtryk over hele linien - dette er udarbejdet af Henrik Ø Dnmrk for LVK - Henrik har vi haft et rigtigt godt samarbejde med!

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info