PHP og MySQL backend programmør søges

22. mar 2020

Pga af travlhed - tildels pga Corona-situationen - søger vi en dygtig php/MySQL developer til backend programmering i datatunge systemer, der benyttes af vore kunder, der er i landbrugets følgeindustri i primært Europa. 

Tiltrædelse hurtigst muligt

 

Vore platforme er bygget fra bunden og er en integreret del af vore kunders hverdag og meget af vores arbejde består af udbygninger hertil. Det er primært meget data-tunge løsninger med komplekse integrationer til andre løsninger, bl.a. Dynamics D365, Navision og Dynamics Business Central . Vi har mangeårige relationer til vore kunder. 

 

Det er vigtigt, at du er en dygtig og struktureret udvikler, der kan bevare overblikket også i større løsninger. 

Du er vandt til at arbejde med Github og vandt til at dokumentere hvad du laver.

Vi bruger Jira til opgavestyring og Microsoft Teams til at kommunikere med og holde styr på tingene.

Du har arbejdet professionelt med php og mysql i min 3 år og har en relevant uddannelse inden for IT. 

Du er god til at arbejde både selvstændigt og som en del af dit team, hurtig til at sætte dig ind i opgaverne og forstår at tænke helheder ind i løsninger.  

 

Løn efter aftale og kvalifikationer, samt pensionsordning. 

Arbejdsstedet - når verden igen bliver som vi kender den - bliver vort kontor i Univate på Amager lige ved siden af Islands Brygge Metrostation, sammen med 5 kolleger. 

Indtil da arbejder vi hjemmefra og holder kontakten via Teams.

 

Kan du se dig selv i en stilling hos os, så skynd dig at kontakte os med en kort motiveret ansøgning, et CV og noget, der viser hvad du kan. Kontakten skal gå til email job@landit.dk att: Ivan Baadsgaard, senest 5/4 2020. 

 

Samtaler vil - igen pga situationen omkring os - indtil videre blive afholdt via video-møder og allerede fra den kommende uge. Opstart kan ske meget hurtigt for den rigtige.

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info