Dygtig og passioneret php-mysql udvikler til København

13. jul 2019

Hos landIT arbejder vi med digitalisering i primært landbrugets følgeindustri i Nord- og Østeuropa - vores kunder er  internationale virksomheder inden for agro supply, medico, IOT og supply chain.
Vi bygger kundeportaler med ehandel, data-platforme og customer insights platforme, samt apps - alle datatunge til heavy use.
Vi udvikler primært i PHP og MYSQL.

Vore platforme er bygget fra bunden og er en integreret del af vore kunders hverdag og meget af vores arbejde består af udbygninger hertil. Det er primært meget data-tunge løsninger med komplekse integrationer til andre løsninger. Vi har mangeårige relationer til vore kunder.

Det er vigtigt, at du er en dygtig og struktureret udvikler, der kan bevare overblikket også i større løsninger.
Du er vandt til at arbejde med versionsstyring (Github) og vandt til at dokumentere hvad du laver. Vi bruger Jira til opgavestyring.
Du har arbejdet professionelt med php, ajax og mysql i min 3 år og har en relevant uddannelse inden for IT.
Du er god til at arbejde både selvstændigt og som en del af dit team, hurtig til at sætte dig ind i opgaverne og forstår at tænke helheder ind i løsninger. 

Løn efter aftale og kvalifikationer, samt pensionsordning.
Arbejdsstedet bliver vort kontor i Univate på Amager sammen med 5 kolleger. 

Kan du se dig selv i en stilling hos os, så skynd dig at kontakte os med en kort motiveret ansøgning og et CV, samt relevante bilag der viser hvad du kan, pr. email til job@landit.dk att: Ivan Baadsgaard inden 1/8 2019. Angiv venligst i emnefeltet: php-mysql udvikler København.

Vi afholder løbende jobsamtaler og om muligt vil de første blive afholdt i uge 29

Referencer

grainit
www.grainit.net
Kundeportal
Vestjyllands Andel
Kundeportal
Danish Agro
WEBStech
www.senssilage.info